fbpx

Medlemskap

Bli medlem i

BOOTCAMP Askøy

Vi ønsker å ha deg med på laget! Bootcampen vokser stadig og jo flere vi blir jo morsommere blir det! Vi har et stort fokus på samhold og har et sterkt ønske om å bli bedre sammen. Vi har timer som tar for seg hele kroppen, hvis du ikke har tid til å trene flere ganger i uken og timer som er spesielt tilpasset forskjellige kroppsdeler, for de som ønsker å fordele treningen utover hele uken. Noen eksempler på timer er Full Body, Upper- og Lowerbody, Butt, Core,  Tabata og Cardio. Vi har også Performance økter for de som ønsker å yte litt ekstra. Vi har lagt opp til at det maks er 24 stk som kan melde seg på hver time, så vi kan sørge for at hver enkelt får god oppfølgning og at kvaliteten på treningen blir så god som mulig.

Hvis du ønsker en prøvetime før du melder deg på kan du ta kontakt gjennom kontaktskjemaet under. Her tar vi deg med på en omvisning, går gjennom treningsformen og introduserer deg for forskjellige økter. 

Medlemskapet inneholder også fri tilgang til Energi Treningssenter.

Vi håper du gleder deg like mye som oss!

12 mnd. Bootcamp

999 NOK
  • pr. måned.

12 mnd. Bootcamp
Student

799 NOK
  • pr. måned.

Test Drive
6 uker. ingen binding

1499 NOK
  • Kan kun kjøpes en gang per kunde.

6 mnd. Bootcamp

1199 NOK
  • pr. måned.

3 mnd. Bootcamp

1399 NOK
  • pr. måned.

UTEN avtaletid
1.mnd oppsigelse

1599 NOK
  • pr. måned.

Meld deg på gratis

Prøvetime

Bootcamp Askøy er en timebasert høykvalitets avdeling i Energi Trening sine lokaler. Dette er trening for de som vil ha raske resultater og høy kvalitet.

Org.nr: 817 787 282

Utviklet av Luddigweb AS © 2020 All Rights Reserved